izdvojene.reference

brzi.kontakti

Talijanski.com
Ulica grada Vukovara 239A/3
HR - 10000 Zagreb

gsm: +385 98 1822 380
fax: +385 1 5560 725

info@talijanski.com
http://www.talijanski.com

usluge

talijanski za školu
Usluga instrukcija za talijanski jezik na području grada Zagreba za osnovne i srednje škole te fakultete. Dodatna i dopunska nastava kroz cijelu godinu ili pripreme za usmene i pismene ispite. Iznimno visoka prolaznost učenika i studenata na raznim vrstama testova.
Uz instrukcije, kao dodatnu aktivnost za najmlađe, nudim posebno osmišljeni tečaj ITAL Ragazzo za djecu do 13 godina.

 

talijanski za osobne i poslovne potrebe
Individualna poduka i tečajevi talijanskog jezika u Zagrebu za sve uzraste, od 6 do 96 godina, direktno kod vas. Iskustvo u podučavanju i nepobitno poznavanje talijanskog jezika. Rad s didaktičkim materijalima talijanskih izdavača te vlastitim popratnim materijalom.
Često nam je, uz poznavanje stranog jezika, potrebna samo dodatna praksa. Konverzacijski satovi su idealni za usavršavanje vašeg izgovora, širenje vokabulara i učenje jezičnih konstrukcija govorenog jezika. Primijenite naučena gramatička pravila i uistinu PROGOVORITE talijanskim jezikom.
Osim individualne poduke tu su naravno i specijalizirani tečajevi, ITAL od 1 do 10 ovisno o vašem stupnju predznanja te ITAL Intensiv i ITAL Weekend za osobe koje imaju slobodnog vremena samo vikendom.